Wie zijn wij?

Orion is een opvallende constellatie van sterren, zichtbaar vanuit de hele wereld. Op het noordelijk halfrond is Orion in de winter dichtbij de horizon niet te missen. De naam Orion komt voort uit de Griekse mythologie. Hij was een gigantische en bovennatuurlijk sterke jager met zwaard en schild. Drie heldere sterren vormen zijn riem; zij liggen in één lijn en hebben ongeveer dezelfde afstand tot elkaar.

Door het sterrenbeeld Orion zijn andere sterren makkelijk te vinden. Door de lijn van Orion’s riem door te trekken, kan de aller helderste ster, Sirius, gevonden worden.
In de met het blote oog zichtbare nevel van Orion, vlak onder de riem, worden dagelijks nieuwe sterren geboren.

Orion4u gelooft in de sterkte van constellaties. Voor digitale veiligheid en beveiliging is multidisciplinaire samenwerking nodig, waarbij de meest heldere specialisten (sterren) samen de constellatie vormen.
Organisaties worden niet alleen beschermd (het schild) maar juist ook geholpen bij gedetecteerde bedreigingen en incidenten (het zwaard). Orion4u wijst klanten de weg (de riem) in het omvangrijke en sterk gefragmenteerde speelveld van cybersecurity puntoplossingen. Nieuw talent wordt geboren en ontwikkeld.

Op deze pagina zullen de deelnemers van Orion4u gepresenteerd worden, compleet met hun expertises en ervaringsgebieden.