Wat kan Orion4u betekenen voor wie

Placeholder

Klantorganisaties

Klantorganisaties nemen een jaarabonnement om zich te verzekeren van toegang tot up-to-date kennis, kunde en oplossingen in het brede cybersecurity werkveld.

Orion4u deelnemers dekken onder meer de behoefte af van risico-inventarisatie tot risicobeheersingsprogramma’s, van cybersecurity scans tot implementaties en van beschermende maatregelen tot herstellende acties.

Door onder meer kennis- en netwerksessies blijft men op de hoogte, heeft men toegang tot schaarse kennis en hulp bij actuele incidenten door specialisten uit verschillende disciplines.

Er is ondersteuning bij opzetten van een weerbaarheidsprogramma en het monitoren daarvan. Deelnemers kunnen contact onderhouden met gelijkgestemden in andere klantorganisaties. Er zijn abonnementen al naar gelang behoefte van grote organisaties, benoemde personen (bijvoorbeeld een CISO) en voor kleinere organisaties.


Placeholder

Zelfstandige specialisten

Als Zelfstandige Specialist krijg je vanuit hun jaarabonnement toegang tot klantvragen, een netwerk van collega specialisten en blijf je op de hoogte van oplossingen.

Specialisten zetten samen met anderen hun tanden in de uitdagingen van klantorganisaties en dragen zo bij aan de weerbaarheid van organisaties.

Het jaarabonnement geeft ook toegang tot het Orion4u thuishonk waar werkruimtes ter beschikking staan om samen te werken. Orion4u is een platform voor het delen en ontwikkelen van kennis, zowel formeel tijdens sessies als informeel op het thuishonk; men kan contact houden met gelijkgestemden.

Verder is Orion4u een ondersteuning op gebied van marketing, zoals plaatsing op de website. Je hebt meerwaarde omdat je onderdeel bent van een groter geheel en dus klanten verder kan helpen dan alleen met jouw expertise.


Placeholder

Partners

Partners dragen met hun jaarabonnement het platform een warm hart toe vanuit hun eigen invalshoek.

Voor business partners biedt het platform hulp en steun bij het ontwikkelen en inzetten van eigen producten en diensten. En inzicht in actuele behoeften bij klanten en specialisten en de mogelijkheid om te profileren, o.a. op de website.

Voor onderwijsinstellingen biedt het platform toegang tot gastsprekers, stageplaatsen en onderzoeksprojecten. Onderwijsinstellingen kunnen voeling houden met de praktijk en zo hun talentontwikkeling optimaliseren.

Voor deze instellingen en overige partners biedt de toegang tot de marktkennis een kans om hun dienstverlening actueel te houden.

Verder werkt samen Orion4u met gelijkgestemden en overheidsinstanties zoals het NCSC.